Asunnot

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Asunnot A-porras

Rakennuksen A-portaassa on kompakteja 32,5-37,5m² alkovillisia yksiöitä, jotka ovat tehokkaan pohjaratkaisun ansiosta mahdollista kalustaa monipuolisesti. Kaikissa asunnoissa on kiiltovalkoinen ajaton ja laadukas keittiö sekä iso saareke, jota on mahdollista käyttää ruokapöytänä. Alkoviseinän takana on makuuhuone ja vaatteiden säilytystilat. Asunnoissa löydät upeita tarkoin valittuja yksityiskohtia, niin seinistä, lattioista kuin kylpyhuoneistakin.

Asunnot B-porras

B-portaasta löytyy tilaa kaipaaville hieman suurempia asuntoja. Avara saarekeratkaisu tekee keittiöstä ja olohuoneesta yhtenäisen tilan, jossa on mukava valmistaa ruokaa ystävien ja perheen kesken samalla seurustellen. Jylhä huonekorkeus pääsee 37,5-63,5m² asunnoissa entisestään oikeuksiinsa ja Kurjenlinnan jokaisen asunnon yksityiskohdat ovat tarkoin harkitut ja viimeistellyt.

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

(Klikkaa kuvaa suuremmaksi)

Asunnot C-porras

C-portaan 97,0m² huoneisto on ainutlaatuinen kokonaisuus esimerkiksi perheelle, joka haluaa kodin rauhalliselta Kurjenlinnan alueelta aivan Kupittaan monipuolisten palvelujen uloittuvista. C-portaassa on lisäksi 22m² yksiö sekä kaksi 34,0m² alkovillista yksiötä.

Kurjenlinnan asunnot vuokraa...